HealingSoundMovement.com

Radio

For our international listeners: click here to continue reading in English!

Meld je hier aan voor het luister archief om ALLE radio-uitzendingen gratis terug te luisteren! Aanmelden is niet nodig voor de live uitzendingen (elke woensdag 19-21 uur, zie player afspeellinks bij Live Uitzending Beluisteren)!

Update 2016: alle HealingSoundMovement Radio-uitzendingen zijn niet meer beschikbaar als podcast, maar komen begin 2016 via deze website beschikbaar!

HSM radio

 

Laatste Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Hier leest u informatie over de nieuwe uitzendingen en andere activiteiten die HSM Radio onderneemt. 

Steun Ons

Ons werk steunen? Dat kan, graag zelfs! "Gratis" radio en Tvmaken kost geld, dus zijn wij op zoek naar sponsors. U kunt een banner op de website plaatsen, maar ook een commercial tijdens de radio-uitzending behoort tot de mogelijkheden.

Alle radio-uitzendingen blijven als podcast online staan en worden dus voor een zeer lange tijd beluisterd door vele duizenden mensen! Verder komt uw promotie ook in sociale media en grote netwerken terecht. Denk bijvoorbeeld ook aan uw eigen opgenomen aankondiging van een lezing, workshop, boekpublicatie, evenement of product. Ook het produceren van een speciale aankondiging, advertentie en/of radio-commercial in onze eigen professionele studio behoort tot de mogelijkheden.

Interesse? Stuur ons een e-mail: [email protected]


HSM radio


↑ terug naar boven