HealingSoundMovement.com

9e HSM TV-dialoog vrijdagavond 5 september 2014 'Bio En Logische Landbouw en Voeding'

gepubliceerd op: 31-08-2014

Vrijdagavond 5 september vind onze 9e HealingSoundMovement Tv-dialoog plaats waar je als publiek aan kunt deelnemen, ditmaal over het thema:

'BIO EN LOGISCHE LANDBOUW EN VOEDING'

Entree: 15 Euro per persoon op de dag zelf, maar let op de vroegboekkorting VOOR 5 september!

Aanmelden voor deze Tv-dialoog, vragen of opmerkingen: HIER

 

 

Ben je arts, therapeut of leek die geïnteresseerd is in gezondheid, gezonde (bio-dynamische/raw/super) voeding of vruchtbare landbouw? Wil je meer weten over gezonde en biologische landbouw en voeding en natuurlijke principes (en het verschil met de 'moderne' landbouw, waar pesticiden, fungiciden, herbiciden en ander landbouwgif niet voor duurzame landbouw lijken te kunnen zorgen)? Ben je benieuwd waarom de zo noodzakelijke bijen dreigen uit te sterven? Ben je geinteresseerd in eerlijke, natuurlijke, gezonde en duurzame voeding, landbouw en gezondheid? Meld je dan nu aan voor onze TV-dialoog over dit alles en meer, die plaats zal vinden op 5 september in ons Centrum Zonnewijzer in de Kwakel!

***********************************************************************************************************************************************************

Met niemand minder dan de volgende speciale gasten:

Dr. ir. Henk Tennekestoxicoloog en pleitbezorger voor een verbod op toepassing van insecticiden die bijenvolkeren en insecten bedreigen. Zie ook websites: www.toxicology.nlwww.disasterinthemaking.com en www.farmlandbirds.net 

Suzanne Poot, health coach en auteur van het boek 'Rauw, Naakt en Gezond'

en...onze heuse derde Mystery Guest!

Ook zo benieuwd naar onze derde 'Mystery Guest' tafelgast voor vanavond? Een tipje van de sluier: stel dat je water kunt 'behandelen', landbouwgrond kunt optimaliseren en zelfs malarialarven kunt weren met bioenergetische landbouwprincipes!? Zou dat interessant zijn (natuurlijk en veilig en kostenbesparend)? Kom dan vanavond en luister en praat mee tijdens onze Tv-dialoog over 'Bio en Logische Landbouw'!

 

Kortom: wederom een TV-dialoog die je vanwege de huidige ontwikkelingen en discussie over raw food/superfoods, de toekomst van de zorg en geneeskunde en complementaire (en integratieve) landbouw niet wilt missen!

Vrijdagavond 5 september, 20.00-22.30 uur (zaal open 19.30) in Centrum Zonnewijzer

***********************************************************************************************************************************************************

Wat is gezonde voeding? Waarom is sommige voeding ongezond? Wat is gezonde landbouw? Hoe is het met de bodemkwaliteit gestyeld in ons land?  Op al deze vragen en meer hopen we in te gaan tijdens een verbindend ronde tafelgesprek met 3 bijzondere gasten die veel kennis en ervaring hebben mbt het thema 'Bio en Logische Landbouw en Voeding'!

***********************************************************************************************************************************************************

Als je als publiek aanwezig bent tijdens onze HealingSoundMovement Tv Ronde Tafel gesprekken, krijg je de unieke kans om alle gedachten, meningen, vragen, bezwaren of suggesties interactief te delen met de gasten tijdens de afsluitende paneldiscussie en vragenronde! En uiteraard is er de mogelijkheid om achteraf persoonlijk contact te maken met de inspirerende en bewustmakende gasten en overige aanwezigen. De gespreksleider en organisator tijdens de Tv-dialogen is John Consemulder.

Een TV-productie met meerdere gasten en camera's kost veel organisatie, tijd en geld. Door als publiek de TV-dialoog bij te wonen (waarbij je ongestoord mee kunt luisteren, maar ook actief vragen mag stellen en in dialoog kunt gaan met de 3 tafelgasten in het afsluitende interactieve deel) steun je ons werk en draag je een klein steentje bij aan een deel van de productiekosten en huur van de zaal, zodat wij dit werk kunnen blijven voortzetten. Uiteraard waarderen jullie hiermee ook onze gastsprekers en het thema wat wij als onafhankelijke media onder de aandacht willen brengen. Dank jullie wel voor jullie steun! 

Entree: 15 Euro per persoon op de dag zelf, maar let op: aanmelden en betaling a 10 Euro p.p. voor 5 september 2014 via info@healingsoundmovement.com (Let op: als je vooruit betaalt voor drie personen dan is de derde persoon zelfs gratis, je betaald dan dus maar 20 Euro voor drie personen! De entree is 15 euro p.p. aan de deur op de dag zelf. Je kunt het entree bedrag van 10 Euro p.p. voor 5 september 2014 overmaken (graag ook alle namen doorgeven!) op rekening nummer NL20ABNA0558121322, op naam van John Consemulder, Abn/Amro bank te Aalsmeer (o.v.v 'Tv-dialoog). Er is een pauze, u kunt ook gebruiken maken van de catering die aanwezig is.

 

Binnenkort volgt de agenda met URL links en uitgebreide informatie per event, houd http://www.healingsoundmovement.com/news en http://www.centrumzonnewijzer.nl/ in de gaten voor updates

John en Renske


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven