HealingSoundMovement.com

Nieuwe Tv-dialogen en bijeenkomsten 'GezondZijnsRaad' en 'Crisis als Kans' in Centrum Zonnewijze

gepubliceerd op: 26-08-2014

Vanaf september 2014 zijn we van plan een aantal bijzondere bijeenkomsten te organiseren in ons Centrum Zonnewijzer. Naast een nieuwe serie maandelijkse HealingSoundMovement TV-dialogen gaan we ook van start met een maandelijkse bijeenkomst van de 'GezondZijnsRaad' en een wekelijkse bijeenkomt met de titel 'Crisis als Kans: de Toekomst van de Mensheid'.

 

Hieronder vind je meer informatie over deze bijeenkomsten en dialogen.

Aanmelden voor de bijeenkomsten, vragen of opmerkingen: HIER

 

 

'Crisis als Kans: de Toekomst van de Mensheid'

Wat zouden jullie voelen voor een wekelijkse gezellige bijeenkomst in Centrum Zonnewijzer waar we geheel vrijblijvend in dialoog gaan over de 'Crisis als Kans: de Toekomst van de Mensheid'!? Van gezondheid tot duurzaamheid, nieuwe geldsystemen tot bewustwording, straling tot vaccinaties, voeding tot verlichting, diverse thema's mogen aan bod komen. Iedereen mag hierbij zijn/haar wensen/dromen/oplossingen/vragen/opmerkingen naar voren brengen, aangezien het de bedoeling is om samen in verbinding de wereld een beetje mooier achter te laten dan hoe we deze hebben gevonden (maar we gaan ook zeer zeker werken aan duurzame/gezonde/eerlijke oplossingen voor de huidige problematiek als inspirerende uitdagingen, waarbij het gehele proces van de dialoog zelf ook onderdeel is van de 'oplossing'!). 

HealingSoundMovement TV-dialogen 

Vanaf september gaan we weer aan de slag met onze HealingSoundMovement TV-dialogen (zie een paar TV-dialogen hier:http://www.healingsoundmovement.com/news/144/hsm-tv-dialogen-waarheid-over-vaccinaties-em-straling-en-nieuw-geldsysteem-en-economie.html). De volgende editie zal gaan over het thema 'Bio en Logische Landbouw' met zeer interessante gasten, meer informatie met de datum en tijd volgt nog!

'De GezondZijnsRaad' 

We zijn druk bezig om een maandelijkse 'thema bijeenkomst in ons Centrum Zonnewijzer te organiseren van 'De GezondZijnsRaad'. Een samenkomen waarbij therapeuten, behandelaars en artsen de Toekomst van Geneeskunst en Healing bespreken, waarbij de nadruk zal liggen op werkelijk preventieve Integrale Geneeskunde, Informatie (Frequentie/Biofysische) Geneeskunde en Natuurgeneeskunde. Wie voelt zich geroepen om hier aan deel te nemen en wie zou dit als publiek waarderen om mee te maken en mee te denken/praten?

Laat ons HIER even weten wat julilie gedachten, vragen of tips zijn, jullie reakties worden gewaardeerd