HealingSoundMovement.com

Werk mee aan een heus GezondZijnsHuis in Centrum Zonnewijzer!

gepubliceerd op: 11-09-2015

Ben je regulier en/of alternatief of complementair werkend arts/therapeut/behandelaar met interesse in 'Integratieve Geneeskunde'?

Kom dan met ons praten om mee te werken aan onze plannen om in Centrum Zonnewijzer een heus GezondZijnsHuis (op basis van 'Informatie Geneeskunde' en met de nadruk op gezondheid bevorderen en het zelfgenezend vermogen optimaliseren) neer te zetten!  Ook zijn er nog diverse praktijk- en onderzoeksruimtes (zelfs complete vleugels van het prachtige gebouw) via ons te huur per direct, meer info: info@centrumzonnewijzer.nl

 

**

Geachte lezer, mijn naam is John Consemulder, ik ben neuropsycholoog, spreker, auteur (o.a. van de boeken 'Blauwdruk: de Multidimensionale Werkelijkheid van Creatie en Manifestatie' en mijn laatste boek 'De Zoete Wraak: Aspartaam en het Ware Gezicht van de Farmaceutische -en Voedingsindustrie'), research journalist en muziek/events/radio/TV producer. 


Meer over ons HealingsSoundMovement TV kanaal kun je hier vinden: http://www.healingsoundmovement.com/hsm-tv.html en zie ook: https://www.youtube.com/user/HealingSoundMovement  (ook is ons tv.healingsoundmovement.com kanaal volledig operationeel met meer dan 200 Tv-interviews, seminars en congressen op het gebied van Gezondheid, Duurzaamheid, Nieuwe Wetenschap en Bewustwording).

Sinds kort ben ik samen met mijn vrouw (Welness coach, Qigong instructor, choreograaf en zangeres) ook de trotse huurder van ons nieuwe Centrum Zonnewijzer ('Centrum voor Bewust, - Gezond en Wel Zijn') in Aalsmeer (provincie Noord-Holland, half uurtje van Amsterdam/AmstelveenHaarlem/Hoofddorp). 

Als neuropsycholoog en auteur heb ik mij al vele jaren verdiept in de 'Informatie Geneeskunde' (tevens de titel van een nieuw boek wat ik nu aan het schrijven ben) en onderwerpen als biofysische/levensconforme geneeskunde, healing, biofysisca, bioresonantie, biofotonen, biovelden, natuurgeneeskunde, radionica, gestructureerd water, digitale biologie, elektromagnetische homeopathie, bioelektromagnetische en bioholografische principes, intentie, hartcoherentie, non-lokaal en eindeloos bewustzijn, et cetera. De wereld van frequentie, resonanantie, entrainment, coherentie en invloedsferen bij ziekte en gezondheid in brede zin dus. Ik schrijf hier ook over en geef hier ook lezingen over (ik ben op dit moment bezig met een serie 'Informatie Geneeskunde' TV-specials en wil ook een aantal symposia/seminars/congressen en een vakopleiding over dit onderwerp samenstellen)

Het is onze grote wens en droom om een uniek 'GezondZijnsHuis' (onze dochter ver-sprak eens over een 'MuziekenHuis' - wat mij als muziekproducent overigens niet verkeerd in de oren klonk - , maar wij zouden zo graag een paradigmaverschuiving willen zien van 'ziekte bestrijden en symptomen verschuiven' naar 'preventief gezondheid bevorderen en het zelfgenezend vermogen optimaliseren') te verwezenlijken...Misschien is deze droom straks samen met jullie werkelijkheid!? Op dit moment huren wij diverse praktijk ruimtes en zalen en maken wij dankbaar gebruik van een prachtige grote evenementenzaal van 10 bij 15 meter (voor lezingen, workshops, trainingen, vergaderingen, tv-dialogen met publiek, congressen, symposia, qigong, yoga, wellness activiteiten, speciale kinderprojecten, muzikale activiteiten en meer) en een aparte muziek/media/radio/TV ruimte, maar we hebben ook de beschikking over diverse mooie praktijk/behandel/research ruimtes (diverse afmetingen) en gratis en veel parkeergelegenheid op eigen terrein, gelegen in een prachtige groene omgeving, eenvoudig bereikbaar met openbaar vervoer en auto (zie ook: http://www.centrumzonnewijzer.nl/contact/ ).

Nu wil het 'toeval' dat diverse ruimte van deze prachtige nieuwe lokatie ook per direct aan ons verhuurd kan worden (de ruimtes zijn direct te gebruiken en in prachtige staat) en dat dit een echte mogelijkheid biedt om een complete 'Integratieve Geneeswijzen GezondZijnsHuis' te huisvesten (inclusief entree met balie, kantine, wachtkamer, toil;etten, vergader/opleiding ruimtes, parkeergelegenheid en diverse - stuk of 10 - ruime kantoren/praktijk/behandel en 'Research & Development' ruimtes voor diverse therapeuten/artsen/behandelaars... Maar dit kunnen en willen wij niet alleen dragen.

Er ligt nu dus een werkelijk unieke kans om een professioneel GezondZijnsHuis neer te zetten, een unieke co-creatie, bewustwording en ontmoetingsplek waar gezondheid en gezond zijn (en worden en blijven), centraal mag gaan staan. Een 'One Stop Solution For Health', zoals wij het zien. Preventieve ('LifeState')scans, levend bloed analyse, biofysische geneeskunde, fysio/manuele therapie, (electro)accupunctuur, orthomolecualire geneeskunde, homeopathie, bioveldmetingen, maar ook soundhealing, meditatie en zelfontwikkeling als het aan ons ligt. De Toekomst van GeneesKunst en Integratieve Geneeskunde verenigd in 1 gebouw, waar ook opleidingen, trainingen en Research & Development tot de mogelijkheden behoren... En uiteraard kan de evenementenzaal boven goed ingezet worden als 'showcase' en 'levende aquisitie ruimte' om via diverse demodagen of beurzen voor professionals en/of leken een aanzuigende werking te scheppen voor clienten/patienten via de diverse events/lezingen/workshops/symposia. Een zeer gezonde en lucratieve 'kruisbestuiving' op diverse vlakken en niveau's , dat is onze hoop.

Alleen..daar hebben wij jullie steun voor nodig! We zoeken nog investeerders, 'business angels', maar ook professionele artsen en behandelaars die onze werkwijze kunnen onderschrijven en onze droom willen delen en samen waar willen maken(en die eventueel ook een ruimte zoeken voor hun eigen werkzaamheden). Neem contact met ons op via info@centrumzonnewijzer.nl voor vragen/tips/opmerkingen. 

Met gezonde groet,

John Consemulder & Renske Skills
 
http://www.healingsoundmovement.com/news
http://www.worldpeacechild.com/
http://www.centrumzonnewijzer.nl/

*****************************************************************************************************************************************************Let op: De lokatie  voor al onze lezingen, seminars, congressen, workshops, cursussen, lessen (dans/Qigong, Pilates, Wellness), Tv-dialogen (waarvoor u zich als publiek kunt opgeven), trainingen, opleidingen en WorldPeaceChild kinderprojecten is ons gloednieuwe Centrum Zonnewijzer te Aalsmeer De lokatie is ook in samenwerking met ons in te zetten voor uw eigen kleine of grote events (de evenementenzalen zijn 150 m2 en 80 m2 groot, dus we kunnen zeker 250-300 mensen huisvesten), eventueel inclusief TV-registratie, live streaming en audiovisuele presentaties (de professionele beamer/scherm, Full HD camera's, geluidssyteem/PA, technicus en overige apparatuur zijn ook los te huur)!

 

Locatie en adres: 

Business Center “Proefstation”, Linnaeuslaan 2B, 1431 JV te Aalsmeer

Bekijk je persoonlijke routebeschrijving (kies auto of openbaar vervoer en vul je vertrekadres in, adres van Centrum Zonnewijzer is al ingevuld) HIER! 

Centrum Zonnewijzer is ook toegankelijk voor rolstoel bezoekers! Voldoende eigen parkeermogelijkeheid achter het terrein (bij hoofingang 2b links en gelijk weer rechts, je kunt daar ook naar de zalen van ons centrum)... 

Voor onze agenda, zie hier: http://www.centrumzonnewijzer.nl/agenda/ 

 « Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven