HealingSoundMovement.com

Lezing Ad Broere 23 mei Centrum Zonnewijzer: 'Menselijke Economie'!

gepubliceerd op: 23-05-2014

Op vrijdag 23 mei geeft econoom, bedrijfskundig adviseur, docent en auteur en spreker Ad Broere een lezing in het mooie nieuwe 'Centrum Zonnewijzer'van Renske Danceskills en John Consemulder. In de lezing gaat Ad dieper in op de vraag waarom we in een wereld leven waarin (bijna) alles om geld draait. Geld is vreselijk dominant in de huidige samenleving. Alles lijkt op te houden als er geen geld meer is. Dat het er in deze periode steeds minder is, wordt toegeschreven aan cycli, waarin dan weer hoogconjunctuur voorkomt en vervolgens neergang en depressie, zoals in deze tijd het geval is. Volgens degenen die het denken te weten kan niemand invloed uitoefenen op die op- en neergangen. Zolang wij geld de centrale plaats blijven geven die het nu heeft, maakt dit 'geloof in de Mammon' inderdaad dat die op en neergangen blijven bestaan en dat er altijd een grote groep mensen zonder geld en een kleine groep met heel veel zal zijn.

Ad legt in zijn lezing uit dat het anders kan. De Chinese betekenis van crisis is tweeledig: gevaar en kans. De kans voor de mensheid zit in de mogelijkheid om ons in grote getale los te maken van de 'vastgeroeste' ideeën met betrekking tot geld. We kunnen toe naar een economie waarin de mens centraal staat en waarin datgene wat WIJ voor elkaar kunnen doen en maken het uitgangspunt is. Economie is afgeleid van het Griekse 'Oikos Nomos', wat vrij vertaald betekent: 'de manier waarop we ons huis besturen'. We kunnen daarin het heft in eigen handen nemen en ons niet langer laten bepalen door het geld en door degenen die ons door middel van geld in een staat van slavernij houden.

Het is niet mogelijk om alles over dit veelomvattende onderwerp in een lezing van anderhalf uur uit te diepen. Wel is het mogelijk om in een vogelvlucht een overzicht te geven en dat is precies wat Ad gaat doen in deze interessante lezing op 23 mei.

Meer informatie over econoom, auteur, bedrijfsadviseur en docent Ad Broere vind je HIER

Een fragement uit zijn nieuwste boek 'GELD KOMT UIT HET NIETS' vind je HIER

*****************************************************************************************************************************************************

Entree: 12,50 Euro per persoon, per contant aan de deur te voldoen. Aanmelden via: info@healingsoundmovement.com

Aanvang: 20.00 (zaal open 19.30, de presentaties duren meestal tot 22.30 inclusief een pauze)

Locatie en adres: ‘Centrum Zonnewijzer’

Vanaf 16 mei 2014 starten wij wekelijkse vrijdagavond lezingen met vele inspirerende en bewustmakende sprekers, auteurs en wetenschappers! Research journalist, auteur en radiohost Desiree Rover bijt 16 mei de spits af over 'de ziekte van Lyme'. Econoom, auteur en bedrijfsadviseur Ad Broere spreekt 23 mei over 'Menselijke Economie', en 30 mei zal mocelulair biologisch onderzoeker, biofotonenonderzoeker, auteur (en voormalig Associate Professor en Vice-President van International Institute of Biophysics) Dr. Roeland van Wijk een mooie presentatie houden over 'Biofotonen' (het levenslicht in onze cellen)!

Update: Benjamin Adamah (spreker en auteur van o.a. boek 'Vamachara', esoterie en metafysica kenner) zal vrijdag 6 juni spreken over 'Straling en Orgon(Levens)Energie! En auteur en bedrijfskundig ingenieur Ard Pisa geeft vrijdag 13 juni een lezing over zijn boek  Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten'. En 20 juni geeft auteur en spreker en onderzoeker Bert Janssen een lezing over 'De grotere Werkelijkheid ... en hoe je daar toegang tot krijgt'! Meer informatie volgt...

 


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven