HealingSoundMovement.com

8e HSM TV-dialoog 16 maart 2014 'Homeopathie 2.0: Informatie Geneeskunde, Digitale Biologie, Biofot

gepubliceerd op: 03-03-2014

 

Zondagmiddag 16 maart vind onze 8e HealingSoundMovement Tv-dialoog plaats waar je als publiek aan kunt deelnemen, ditmaal over het thema:

'HOMEOPATHIE 2.0:

INFORMATIE GENEESKUNDE, DIGITALE BIOLOGIE, BIOFYSICA, BIO-RESONANTIE, BIOFOTONEN, RADIONICA EN DE ROL VAN BEWUSTZIJN BIJ INTEGRALE GENEESKUNDE'!

 

 

Ben je arts, therapeut of leek die geïnteresseerd is in ziekte en gezondheid? Wil je meer weten over frequentiegeneeskunde, bioresonantie, biofotonen onderzoek (wij zijn eerder lichtwezens, dan biochemische wezens!), digitale biologie (genezen met de 'uitstraling' en 'informatie' van medicijnen zonder bijwerkingen!) biofysica en radionica (via een 'koppeling' en een 'getuige' zelfs op afstand de patiënt diagnosticeren en behandelen!)? Wil je meer weten over wat gezondheid en ziekte nu echt is en waarom onze huidige zorg niet adequaat genoeg is mbt het genezen van chronische en ernstige ziekten? Meld je dan nu aan voor onze TV-dialoog over dit alles en meer, die plaats zal vinden op 16 maart te Kudelstaart (naast Aalsmeer)!

Met niemand minder dan de volgende speciale gasten:

Ir. Onno Nieveen (Bestuurslid Vereniging Integrale Vitaliteitkunde,  PPD resonantie, www.MaxMyPerformance.com , www.NooitMeerOvergewicht.com),

Harry van der Zee, MD (homeopathisch arts, auteur, onderzoeker, CEO van de AMMA Resonance Healing Foundation die zich met name richt opde behandeling van epidemieën en trauma in Afrika en hoofdredacteur internationaal homeopathisch tijdschrift 'Homeopathic Links' , http://www.homeolinks.nl) en

Dr. Roeland van Wijk (moleculair biologisch onderzoeker - speciaal van ons levenslicht, of biofotonen - , auteur van wetenschappelijke boeken en artikelen, voormalig Associate Professor en Vice-President van International Institute of Biophysics Neuss Germany, huidig directeur MeLuNa Research, hoofdredacteur Tijdschrift voor Integrale Geneeskunde!

 

Kortom: wederom een TV-dialoog die je vanwege de huidige ontwikkelingen en discussie over de toekomst van geneeskunde en complementaire (en integratieve) geneeswijzen niet wilt missen!

Zondagmiddag 16 maart, 14.00-17.00 uur (zaal open 13.30) 

 

***********************************************************************************************************************************************************

Wat is homeopathie 2.0? Hoe kijkt men aan tegen gezondheid en ziekte binnen de biofysische geneeskunde, informatie geneeskunde en integrale geneeskunde? Bestaat er zoiets als het 'geheugen van water'? Wat is gestructureerd water? Wat is het zelfhelend vermogen? Waaruit bestaat het zogenaamde 'basis bioregulatiesysteem'? Wat is de rol van suggestie, het placebo effect en de biologie van de overtuiging en bewustzijn bij gezondheid en ziekte? Is homeopathie een elektromagnetisch verschijnsel? Wat is digitale biologie en wat betekende de vondst van Prof. Jacques Benveniste in theorie en praktijk? Wat zijn PPD's en PC remedies? Welke antwoorden heeft de homeopathie voor epidemische ziekten en collectief trauma? Hoe verhoudt zich een collectieve aanpak tot de klassieke individuele homeopatische benadering? Zijn er alternatieve (niet -reguliere) methoden om bijv. AIDS en Kanker te genezen? Wat is radionica en hoe kunnen we dit toepassen binnen de geneeskunde? Wat is ons levenslicht en hoe belangrijk zijn biofotonen binnen de toekomst van geneeskunst? Op al deze vragen en meer hopen we in te gaan tijdens een verbindend ronde tafelgesprek met 3 bijzondere gasten die veel kennis en ervaring hebben mbt het thema 'Homeopathie 2.0!

***********************************************************************************************************************************************************

Als je als publiek aanwezig bent tijdens onze HealingSoundMovement Tv Ronde Tafel gesprekken, krijg je de unieke kans om alle gedachten, meningen, vragen, bezwaren of suggesties interactief te delen met de gasten tijdens de afsluitende paneldiscussie en vragenronde! En uiteraard is er de mogelijkheid om achteraf persoonlijk contact te maken met de inspirerende en bewustmakende gasten en overige aanwezigen. De gespreksleider en organisator tijdens de Tv-dialogen is John Consemulder.

Een TV-productie met meerdere gasten en camera's kost veel organisatie, tijd en geld. Door als publiek de TV-dialoog bij te wonen (waarbij je ongestoord mee kunt luisteren, maar ook actief vragen mag stellen en in dialoog kunt gaan met de 3 tafelgasten in het afsluitende interactieve deel) steun je ons werk en draag je een klein steentje bij aan een deel van de productiekosten en huur van de zaal, zodat wij dit werk kunnen blijven voortzetten. Uiteraard waarderen jullie hiermee ook onze gastsprekers en het thema wat wij als onafhankelijke media onder de aandacht willen brengen. Dank jullie wel voor jullie steun! 

Aanmelden en betaling a 10 Euro p.p. voor 14 MAART 2014 via info@healingsoundmovement.com (Let op: als je vooruit betaalt voor drie personen dan is de derde persoon zelfs gratis, je betaald dan dus maar 20 Euro voor drie personen! De entree is 15 euro p.p. aan de deur op de dag zelf. Je kunt het entree bedrag van 10 Euro p.p. voor 14 maart 2014 overmaken (graag ook alle namen doorgeven!) op rekening nummer NL20ABNA0558121322, op naam van John Consemulder, Abn/Amro bank te Aalsmeer (o.v.v 'Tv-dialoog). Er is een pauze, u kunt ook gebruiken maken van de bar die aanwezig is.


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven