HealingSoundMovement.com

7e HSM TV-dialoog over 'Homeopathie EN Complementaire Geneeskunde' (met gastsprekers Peter Guineé

gepubliceerd op: 07-02-2014

Zondagmiddag 16 februari 2014 vind onze 7e HealingSoundMovement Tv-dialoog plaats waar je als publiek aan kunt deelnemen, ditmaal over het thema:

'GENEZEN MET HOMEOPATHIE en COMPLEMENTAIRE GENEESKUNDE'!

Met o.a. de speciale gasten: drs. Peter Guineé  (klassiek homeopaat en medeoprichter van Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken), Franc Müller (docent, homeopaat en directeur homeopathie opleidingen Catinka Rabbers-Dekker (klassiek homeopaat, CEASE therapie, Inspring homeopathie, homeopathische profylaxe, voedingsadvies)! 

 

Kortom: wederom een TV-dialoog die je vanwege de huidige ontwikkelingen en discussie over alternatieve en complementaire (en integratieve) geneeswijzen niet wilt missen!

 

(Let op: zondagmiddag 16 maart is er een volgende TV-dialoog met 3 gasten gepland: 'HOMEOPATHIE 2.0: INFORMATIE GENEESKUNDE' (alles over digitale biologie, elektromagnetische homeopathie, bio-resonantie, biofysica, radionica, bewustzijn en het proces van healing)! Met (onder voorbehoud) o.a. Onno Nieveen (Bestuurslid Vereniging Integrale Vitaliteitkunde,  PPD resonantie, www.MaxMyPerformance.com , www.NooitMeerOvergewicht.com) en Harry van der Zee, MD (homeopathisch arts, auteur, onderzoeker en behandelaar epidemieën en trauma's - met name in Afrika - en hoofdredacteur internationaal homeopathisch tijdschrift 'Homeopathic Links' , http://www.homeolinks.nl)

***********************************************************************************************************************************************************

Wat is homeopathie? Wat is natuurgeneeskunde? Wat is orthomoleculaire geneeskunde? Wat is complementaire geneeskunde? Hoe kijkt men aan tegen gezondheid en ziekte binnen deze richtingen? Wat is het verschil tussen klassieke en klinische homeopathie? Welke andere vormen van homeopathie zijn er en wat is het verschil? Waaruit bestaan homeopathische geneesmiddelen en natuurgeneesmiddelen? Zijn homeopathische- en natuurgeneesmiddelen veilig en effectief? Zijn er bijwerkingen of verslavende effecten? Is homeopathie kostenbesparend? Bestaat er zoiets als het 'geheugen van water'? Hoe werkt het verdunnen en schudden binnen het homeopathische productieproces? Hoe kan een kleine dosis geneesmiddel een lichamelijk effect hebben? Waarmee kun je homeopathische middelen maken? Wat is de geschiedenis van homeopathie? Wat zijn de fundamentele principes binnen de homeopathie? Wat is het zelfhelend vermogen? Wat is de rol van suggestie, het placebo effect en de biologie van de overtuiging bij (homeopathische) geneesmiddelen? Kan de homeopathie aanvullend gebruikt worden naast de reguliere geneeskunde? Wat is het verschil tussen homeopaten en homeopathische  artsen? Voor wie is homeopathie geschikt? Wanneer kan ik homeopathie inzetten? Hoe lang kan ik een homeopathisch geneesmiddel blijven gebruiken? Mogen zwangere vrouwen, baby's en kinderen homeopathische middelen gebruiken? Werken homeopathische geneesmiddelen ook bij dieren? Hoe werkt de zogenaamde 'healing crisis' die soms plaats vindt?  Zijn er wetenschappelijke studies die de veiligheid en effectiviteit van homeopathie aantonen?  Kun je vaccinaties ontstoren met behulp van homeopathie? Wat zijn nosoden en hoe kunnen we deze inzetten bij ziekte? Wat is CEASE therapie? Is homeopathie een elektromagnetisch verschijnsel? Wat is digitale biologie? Wordt homeopathie vergoed? Waar kan ik informatie vinden over homeopathische middelen? Wat houdt de nieuwe wetgeving mbt homeopathie precies in? Op al deze vragen en meer hopen we in te gaan tijdens een verbindend ronde tafelgesprek met 3 bijzondere gasten die veel kennis en ervaring hebben mbt het thema 'Homeopathie (en Natuurgeneeskunde)'!

***********************************************************************************************************************************************************

Als je als publiek aanwezig bent tijdens onze HealingSoundMovement Tv Ronde Tafel gesprekken, krijg je de unieke kans om alle gedachten, meningen, vragen, bezwaren of suggesties interactief te delen met de gasten tijdens de afsluitende paneldiscussie en vragenronde! En uiteraard is er de mogelijkheid om achteraf persoonlijk contact te maken met de inspirerende en bewustmakende gasten en overige aanwezigen. De gespreksleider en organisator tijdens de Tv-dialogen is John Consemulder.

Een TV-productie met meerdere gasten en camera's kost veel organisatie, tijd en geld. Door als publiek de TV-dialoog bij te wonen (waarbij je ongestoord mee kunt luisteren, maar ook actief vragen mag stellen en in dialoog kunt gaan met de 3 tafelgasten in het afsluitende interactieve deel) steun je ons werk en draag je een klein steentje bij aan een deel van de productiekosten en huur van de zaal, zodat wij dit werk kunnen blijven voortzetten. Uiteraard waarderen jullie hiermee ook onze gastsprekers en het thema wat wij als onafhankelijke media onder de aandacht willen brengen. Dank jullie wel voor jullie steun! 

Aanmelden en betaling a 10 Euro p.p. voor 14 februari 2014 via info@healingsoundmovement.com (Let op: als je vooruit betaalt voor drie personen dan is de derde persoon zelfs gratis, je betaald dan dus maar 20 Euro voor drie personen! De entree is 15 euro p.p. aan de deur op de dag zelf. Je kunt het entree bedrag van 10 Euro p.p. voor 14 februari overmaken (graag ook alle namen doorgeven!) op rekening nummer 558121322, op naam van John Consemulder, Abn/Amro bank te Aalsmeer (o.v.v 'Tv-dialoog). Er is een pauze, u kunt ook gebruiken maken van de bar die aanwezig is.


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven