HealingSoundMovement.com

6e HSM TV dialoog 'Spiritualiteit en Verlichting' met o.a. Tijn Touber,Benjamin Adamah en Tim van

gepubliceerd op: 13-01-2014

Zondagmiddag 19 januari 2014 vind onze 6e HealingSoundMovement Tv-dialoog plaats waar je als publiek aan kunt deelnemen, ditmaal over het thema 'SPIRITUALITEIT, ZINGEVING EN VERLICHTING'!

Met o.a. de speciale gasten: Tijn Touber (oprichter Stadsverlichting, spreker en auteur van o.a. het boek 'Het Geheim van Genialiteit'), 

Benjamin Adamah (spreker en auteur van o.a. boek 'Vamachara', esoterie en metafysica kenner)

en Tim van der Vliet (spreker en auteur van o.a. het boek 'Open je ogen')!

 

 

 

Wat betekent spiritualiteit voor jou? Leef je die gedachte ook in woord en daad? Wat is waarheid? Hoe echt is de realiteit? Waarom hebben we eigenlijk een realiteit? Kennen we onszelf eigenlijk wel? Is Meesterschap besmettelijk? Moeten we 'Mindful' of eerder MindEmpty zijn? Wat doet het met je en de wereld om in Stilte of 'Emptyness' te verkeren? Wat betekent (Stads)Verlichting eigenlijk? Hoe raken we verlicht en hoe ook niet? Wat betekent het om verlicht te zijn? Heb je een spirituele leraar of guru nodig om verlicht te worden? Is een verlichte staat een duurzame garantie om een beter mens te zijn? Wat is het verschil tussen geest, ziel en spirit? Wat is het doel van het leven? Is ons bestaan betekenisvol? Heeft ons leven zin? Wat is de rol van onze gedachten, emoties, intenties en gedragingen? Hebben wij echt vrije wil en hoe bereiken we vrijheid? Is geluk een 'inside job'? Wat is Kundalini? Zijn wij een duurzame soort gebleken en hoe ziet de toekomst van deze planeet en de mensheid eruit? Kunnen we de wereld veranderen vanuit ons (hogere?) Zelf? Dienen wij te transformeren naar een betere mens? Wat heeft Liefde hiermee te maken? En boeien al deze vragen eigenlijk wel!? Kortom: een mooi interactief en verlichtend gesprek met 3 bijzondere gasten en het publiek!

Het aanwezige publiek krijgt tijdens onze HealingSoundMovement Tv Ronde Tafel gesprekken de unieke kans om alle gedachten, meningen, vragen, bezwaren of suggesties interactief te delen met de gasten tijdens de afsluitende paneldiscussie en vragenronde! En uiteraard is er de mogelijkheid om achteraf persoonlijk contact te maken met de inspirerende en bewustmakende gasten en overige aanwezigen. De gespreksleider en organisator tijdens de Tv-dialogen is John Consemulder.

Een TV-productie met meerdere gasten en camera's kost veel organisatie, tijd en geld. Door als publiek de TV-dialoog bij te wonen (waarbij je ongestoord mee kunt luisteren, maar ook actief vragen mag stellen en in dialoog kunt gaan met de 3 tafelgasten in het afsluitende interactieve deel) steun je ons werk en draag je een klein steentje bij aan een deel van de productiekosten en huur van de zaal, zodat wij dit werk kunnen blijven voortzetten. Uiteraard waarderen jullie hiermee ook onze gastsprekers en het thema wat wij als onafhankelijke media onder de aandacht willen brengen. Dank jullie wel voor jullie steun! 

Aanmelden en betaling a 10 Euro p.p. voor 17 januari 2014 via info@healingsoundmovement.com (Let op: als je vooruit betaalt voor drie personen dan is de derde persoon zelfs gratis, je betaald dan dus maar 20 Euro voor drie personen! De entree is 15 euro p.p. aan de deur op de dag zelf. Je kunt het entree bedrag van 10 Euro p.p. voor 17 januari overmaken (graag ook alle namen doorgeven!) op rekening nummer 558121322, op naam van John Consemulder, Abn/Amro bank te Aalsmeer (o.v.v 'Tv-dialoog). Er is een pauze, u kunt ook gebruiken maken van de bar die aanwezig is.


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven