HealingSoundMovement.com

'De Waarheid over Vaccinaties!' HSM TV-dialoog online: Dr. Hans Moolenburgh, Desiree Rover

gepubliceerd op: 15-12-2013

De 'Waarheid over Vaccinaties' HealingSoundMovement Tv-special (3 uur, incl. paneldiscussie met publiek); met gasten Door Frankema, Desiree Rover en arts dr Hans Moolenburgh!

Tv-dialoog vanwege de doorgedraaide vaccinatiewaanzin (het voornemen om zwangere vrouwen al te willen vaccineren en nu de 'kindermishandeling' bedreigingen naar bezorgde ouders toe terwijl het juist eerder om vaccinatieschade gaat, dus NA en DOOR de vaccinaties!) nu volledig en gratis online via ons HealingSoundMovement YouTube kanaal...

***

 

Volledige Tv-dialoog (3 uur) hier: http://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA

 

(Je kunt ook de 6 losse delen (en andere video's)  bekijken via ons HealingSoundMovement YouTube kanaal)

 

***

Voor een artikel met achtergronden over belangenverstrengeling en draaideurenpolitiek tussen de farmaceutische industrie en de regelgevingsautoriteiten, zie: 

http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/draaideurpolitiek-in-de-farmaceutische-en-voedingsindustrie/

Voor meer informatie over het ware gezicht van de farmaceutische - en voedingsindustrie (met aspartaam als schoolvoorbeeld hoe het NIET moet in de gezondheidszorg), zie:

 http://www.healingsoundmovement.com/news/125/nieuwe-boek-aspartaam-de-zoete-wraak-15-september-2013-via-ons-verkrijgbaar.html

***

HealingSoundMovement TV Vaccinatiedebat “De Waarheid in de Spuit!” 

 

HealingSoundMovement TV is gestart met maandelijkse ‘ronde-tafel-gesprekken’ (de tafel is mogelijk vierkant) met Tv-registratie en de mogelijkheid om als publiek interactief deel te nemen en vragen te stellen tijdens de afsluitende paneldiscussie. Gespreksleider Drs John Consemulder gaat telkens een open gesprek aan met 3 inspirerende en bewustmakende gasten, die hun mening en kennis zullen delen over een specifiek thema (zoals ‘Vrije Energie’, ‘Menselijke Economie’, ‘Natuurlijke Geneeswijzen’, ‘Gezonde Voeding’ of ‘Non-lokaal en Eindeloos Bewustzijn’).  De diverse thema’s en onderwerpen vinden aansluiting bij de 5 centrale peilers van HealingSoundMovement TV, te weten: Gezondheid, Nieuwe Wetenschap, Bewustzijn, Spiritualiteit en Duurzaamheid in brede zin.

Alle maandelijkse ronde-tafel-gesprekken worden opgenomen en uitgezonden door HealingSoundMovement TV. Andere Tv-dialogen die zijn opgenomen betreffen de thema's: 'Nieuwe Economie en Geldsysteem', 'Biologische Effecten van EM Straling', 'Voeding en Gezondheid', 'Veilig en Effectieve Zorg!?' en de speciale WorldPeaceChild 'Nieuwe Educatie, Opvoeding en Zelfontwikkeling' Tv-dialoog.

De eerste HealingSoundMovement TV ronde-tafel edtie behandelt het thema ‘Vaccinaties en Ware Immuniteit’. Directe aanleiding is het advies van het RIVM om zwangere vrouwen te willen vaccineren mbt het kinkhoestvaccin, een volgens sommige artsen, wetenschappers en onderzoeksjournalisten nogal twijfelachtige beslissing met mogelijk verstrekkende gevolgen! Hoe zit het met de vermeende ‘veiligheid en effectiviteit’ van vaccinaties? Wat zit er in de spuit en wat zijn de biologische effecten voor zwangere vrouwen en het ongeboren kind? Wat is de geschiedenis van het vaccinatiebeleid en de vaccinindustrie? Wat tonen onafhankelijke wetenschappelijke studies aan? Wat is het verschil tussen immuniseren en sensitiseren? Zijn er ook alternatieven en hoe bouw je op een natuurlijke manier weerstand op? Kunnen wij blindelings vertrouwen op de mening van de autoriteiten?

Om een antwoord te kunnen geven op al deze vragen en meer heeft HealingSoundMovement TV enkele bijzondere gasten weten uit te nodigen voor dit belangrijke vaccinatiedebat van 22 februari . Niemand minder dan Désirée RÓ§ver(onderzoeksjournalist, radio-host, auteur en vaccinatie-expert), Door Frankema (gezondheidsprofessional en vaccinatie-expert) en dr Hans Moolenburgh (deze 87 jarige arts en auteur heeft de ontwikkelingen van het vaccinatiebeleid vanaf het begin meegemaakt en zorgde er tevens voor dat er geen fluoride in ons drinkwater terecht is gekomen!) zullen bij gespreksleider Drs. John Consemulder (neuropsycholoog, auteur, spreker en Tv-producent) aanschuiven voor een dieptegesprek over dit onderwerp. De informatie bij onze Tv-dialogen zijn bedoeld voor een breed publiek en er zijn tijdens de afsluitende paneldiscussies ruime mogelijkheden om vragen te stellen, te reageren of suggesties naar voren te brengen!

 

Website Désirée RÓ§verhttp://www.desireerover.nl/

Website Door Frankema: http://www.vaccinvrij.nl/


Informatie over dr. Hans Moolenburgh: http://www.sonic.net/~kryptox/editors/moolen.htm
en http://www.wanttoknow.nl/overige/dr-hans-moolenburgh-en-het-hpv-abc/
(voor zijn boeken, zie http://www.bol.com/nl/c/nederlandse-boeken/h-c-moolenburgh/39186/index.html)

Website HealingSoundMovement: http://www.healingsoundmovement.com

Webite en Tv-uitzendingen HealingSoundMovement Tv:

http://www.healingsoundmovement.com/hsm-tv.html en http://tv.healingsoundmovement.com/


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven