HealingSoundMovement.com

WorldPeaceChild Tv-interview door Vitaness!

gepubliceerd op: 24-06-2013

WorldPeaceChild wordt geïnterviewd en door de mangel gehaald door verhalenverteller en visionair Evert-Jan Beverwijk (o.a. Duurzaam 24Tv en Vitaness Tv). Op het eind komt speciale gast 'Dr. Anders' (professioneel schetenwapper) ook nog even langs en doet een aankondiging voor het grote WorldPeaceChild Tv-debat op 30 juni.

Het video-interview vind je HIER

 

 

Je kunt je nu als publiek opgeven om verzekerd te zijn van een plekje bij het eerste maandelijke WorldPeaceChild Tv-dialoog (met muzikale live performances door en projecten met kinderen!) over 'NIEUWE EDUCATIE, OPVOEDING en DE DUURZAME WENSEN VAN ONZE KINDEREN'! Dit belooft een unieke en onvergetelijke middag te worden, waarbij kinderen, auteurs, wetenschappers, entrepeneurs, leraren, schooldirecteuren en educatoren samen in verbinding komen, om met elkaar in dialoog te gaan over  de rol (en de onderlinge balans) van opvoeding, educatie en zelfontwikkeling!

 

Niemand minder dan de volgende 8 speciale gasten zullen bij deze WorldPeaceChild Tv 'kick-off' samen met elkaar in gesprek gaan: ADDY VORK (ex-directeur basisschool, oprichter zelfontwikkelingsonderwijs en ervaringsdeskundige Montessori-onderwijs), GERARD BAAK (leerkracht Koningin Beatrixschool met vernieuwend onderwijsconcept), MAARTEN EBBINK (directeur basisschool Noorderlicht), EVERT-JAN BEVERWIJK (verhalenverteller en oprichter Duurzaam24TV en mede-initiator Vitaness en Vitaness TV),  LEA MANDERS (ex-politica en lijsttrekker partij Mens & Spirit), CLAUDIA MARS-JANSEN (auteur van het boek 'De Ziel & de School; Bewustzijn in leer- en ontwikkelingsprocessen'), ROBERT VAN HARTEN (eigenaar Mira International BV, Moeders Geuren wierook, betrokken bij school in India en vredesprojecten), dr. MAURICE DE VALK (arts, auteur, leiderschap consultant en educator UMCU) en nog een aantal andere bijzondere gasten die betrokken zijn bij nieuwe onderwijs initiatieven en speciale kinderprojecten die zullen aanschuiven in de loop van de middag!

 

Wat is de rol van het onderwijs om kinderen te helpen ontwikkelen? En welke rol spelen de ouders en het kind zelf in deze ontwikkeling? Mogen kinderen gewoon zijn of moeten ze vooral iets worden? Wat is de balans tussen vrijheid en discipline als het om onderwijs gaat? Wat voor soort onderwijs is er voorhanden en zijn er nieuwe initiatieven? Wat willen de kinderen zelf leren en dienen we hun aanbevelingen en wensen te implementeren in het onderwijs en onze manier van opvoeden? Wat zijn de methoden die tot onze beschikking zijn zijn om kinderen te assisteren om aan hun zelfontwikkeling te werken? Hoe belangrijk zijn spel, muziek, dans, sport  en verbinding binnen de nieuwe educatie? Dient er een verschuiving plaats te vinden van hoofd naar hart binnen het onderwijs? Wat voor vakken zouden ten alle tijde onderwezen dienen te worden? Dienen we al vroeg te beginnen met voorlichting en bewustmaking? Dienen echte duurzaamheid en werken aan een betere wereld vast onderdeel te zijn van de educatie en kan dit mogelijk bijdragen aan meer bewustzijn, verbinding en misschien zelfs wel wereldvrede? Mogen de kinderen zelf de 'change-agents' zijn voor een mooie en duurzame wereld?


Ook worden deze dag in samenwerking met WorldPeaceChild speciale kinderprojecten gepresenteerd en zijn er prachtige live-performances en optredens van groepen kinderen! Ook het internationale nieuwe educatie- en verbindingproject WorldPeaceChild wordt deze dag op een bijzondere manier gepresenteerd. Zie alvast de websitewww.worldpeacechild.com voor wat meer achtergrond informatie.

Het aanwezige publiek krijgt tijdens onze WorldPeaceChild Tv Ronde Tafel gesprekken de unieke kans om alle gedachten, meningen, vragen, bezwaren of suggesties interactief te delen met de gasten tijdens de afsluitende paneldiscussie en vragenronde!En uiteraard is er de mogelijkheid om achteraf persoonlijk contact te maken met de inspirerende en bewustmakende gasten en overige aanwezigen. De gespreksleiders en organisatoren tijdens de WorldPeaceChild Tv-dialogen zijn John Consemulder en Renske Skills.

Speciale vroegboekkorting: Aanmelden en betaling a 10 Euro p.p. VOOR 28 juni via info@worldpeacechild.com (Let op: als je vooruit betaalt voor drie personen dan is de derde volwassen persoon zelfs gratis; de entree is 15 euro p.p. aan de deur op de dag zelf!).

Alle kinderen gratis toegang! Je kunt het entree bedrag van 10 Euro p.p. voor 28 juni overmaken (graag ook alle namen doorgeven van de mensen waarvoor betaald is!) op rekening nummer 558121322, op naam van John Consemulder, Abn/Amro bank te Aalsmeer (o.v.v 'WorldPeaceChild Tv- dialoog).

Zondag 30 juni, 14-17.30 uur (zaal open 13.30)


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven